Centrul Europe Direct Bistriţa şi-a premiat colaboratorii

Oficialităţi bistriţene, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Bistriţa-Năsăud, jurnalişti, cu toţii au participat, ieri, la un eveniment deosebit, Conferinţa „Acasă în Europa”. A fost o întâlnire de excepţie, şi un prilej pentru prezentarea unui „scurt” bilanţ al activităţilor desfăşurate pe parcursul anului 2009 de Centrul Europe Direct Bistriţa.

Cei mai emoţionaţi au fost câştigătorii concursului de machete „Creativitate şi inovare în oraşele înfrăţite”. Competiţia a fost organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud prin Centrul Europe Direct, în parteneriat cu Primăria Bistriţa pentru a marca Anul European al Creativităţii şi Inovării. Concursul a vizat conştientizarea tinerilor cu privire la beneficiile inovării şi creativităţii în prezervarea resurselor naturale şi limitarea proceselor generate de schimbările climatice, precum şi încurajarea dezvoltării competenţelor antreprenoriale şi IT&C.

De asemenea, au primit premii şi reprezentanţilor instituţiilor mass-media care au colaborat cu Centrul Europe Direct Bistriţa. Printre premianţi s-a numărat şi cotidianul „Răsunetul” ca o apreciere a modului în care redactorii noştri au sprijinit proiectele de comunicare europeană ale Centrului Europe Direct Bistriţa.

Centrul Europe Direct Bistriţa face parte din reţeaua europeană de informare a Comisiei Europene, oferind tuturor celor interesaţi posibilitatea obţinerii de informaţii diverse privind Uniunea Europeană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5