Centrul istoric Năsăud, o nouă faţă

Proiectul de reabilitare și modernizare al centrului orașului Năsăud continuă cu o rapiditate demnă de invidiat. Lucrările se află în plină desfășurare, astfel încât la data de 1 Decembrie 2015, când va avea loc festivitatea dedicată Zilei Naționale a României, aleile parcului central vor fi complet funcționale.
Totodată mobilierul stradal a fost complet înlocuit, locul băncilor vechi fiind luat de bănci și coșuri de gunoi noi, cu design modern.
După data de 1 Decembrie vor continua lucrările cu reabilitarea trotuarelor adiacente zonei Piața Unirii, a spațiilor verzi din fața Primăriei, dar și realizarea de noi spații de parcare în fața vechiului cinematograf.
Prin modernizarea zonei, circulația auto și pietonală, precum și parcarea autoturismelor, se va desfășura în condiții de siguranță și confort.
Aceste investiții, din bugetul local al orașului Năsăud, se înscriu în seria de acţiuni ce privesc regenerarea zonelor urbane din oraşul Năsăud, acţiuni menite a îmbunătăţii nivelul de trai al locuitorilor, creşterea calităţii mediului precum şi o schimbare estetică pozitivă a ambientului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5