Demolarea magaziilor de lemne. Regenerare urbană în zona cartierului de blocuri Grăniceri Sud din Năsăud

Administrația năsăudeană a început lucrările privind regenerarea urbană în zona cartierului de blocuri, Grăniceri Sud.
Zona în care s-a început demolarea magaziilor de lemne cu caracter provizoriu, aproximativ 67 de lemnării, va fi reamenajată, în acest perimetru urmând a fi amenajate locuri de parcare personalizate, spații verzi dar și boxe standard pentru depozitarea combustibilului lemnos pentru încălzirea pe timp de iarnă. Aceste lucrări se vor derula și finaliza în toamna acestui an, după cum a estimat conducerea administrației orașului năsăudean.
Această acțiune se încadrează în seria de acţiuni ce privesc regenerarea zonelor urbane din oraşul Năsăud, acţiuni menite a îmbunătăţii nivelul de trai al locuitorilor, creşterea calităţii mediului precum şi o schimbare estetică pozitivă a ambientului.

Comentarii

26/07/16 12:01
Cititor

Foarte bine, dar grajdurile si cotetele de porci si gaini, construite de "cio.par.lanii" nostri in intravilanul municipiilor , oraselor si localitatilor componente, fara autorizatie de constructie si fara sa respecte nici o regula sanitar-veterinara, deranjand vecinii si colocatarii cu putoarea degajata de aceste animale, si cu infectarea si poluarea apelor din panza freatica, de ce nu se iau nici o astfel de masura ?
De ce, pentru cei care vor sa tina animale, nu se ia o masura sa fie obligati, sa-si faca "ferme" inafara localitatilor in locurile unde nu deranjeaza pe nimeni si cu amenajamente care sa nu polueze in nici un fel ?
Primariile nu vad si n-aud, Politia Comunitara, Disciplina in Constructii si Politia Sanitara... nici atat... Garda de Mediu nu vede n-aude...
FRelicitari primarilor care au "sange-n vene" si isi fac treaba asa cum scrie " la carte " ! De ce noi romanii, nu suntem sanatosi la "bila"... daca nu ne ca.cam fiecare in cap , unul la celalalt ...?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5