Centrul pentru Persoane Vârstnice Bistriţa, transformat în salon de înfrumuseţare de cursanţii AJOFM BN

Un număr de 27 cursante ale programului de formare profesională în meseria manichiuristă/pedichiuristă, derulat de Centrul de Formare Profesională Bistriţa - AJOFM BN, şi-au pus în practică cunoştinţele dobândite la Căminul pentru Persoane Vârstnice Bistriţa.
Cele 15 doamne şi toţi atâţia domni s-au bucurat să fie răsfăţaţi, amintindu-şi de tinereţe. Miercuri după-amiază, la căminul de bătrâni urmau să ajungă cursantele de la coafor, iar vineri va fi ziua cosmeticienelor.
“Atât cursanţii, cât şi lectorii lor – Mihaela Gănău (manichiură/pedichiură), Dorina Danile (cosmetică) şi M. Chifa (coafor) au răspuns afirmativ acestui proiect. Centrul de Formare Profesională din cadrul AJOFM BN a semnat un protocol de colaborare cu Direcţie de Servicii Sociale din cadrul Primăriei Bistriţa.
Vom permanentiza aceste acţiuni, dacă nu la interval de o lună, măcar o dată la două luni, pentru cursanţii programelor de formare profesională de înfrumuseţare.
Vrem să aducem un licăr de bucurie şi frumos în viaţa acestor bătrâni”, ne-a declarat şeful CFP Bistriţa, Valeria Moisil Tămăşoi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5