Prima promoţie de inspectori resurse umane la AJOFM BN

Nu mai puţin de 22 şomeri au absolvit ieri programul de formare profesională de inspector resurse umane, derulat de Centrul de Formare Profesională Bistriţa din subordinea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud.

                             În fapt, a fost un program de perfecţionare, care s-a desfăşurat în perioada 16 mai-11 iulie, pe parcursul a 240 ore, dintre care o treime rezervate pregătirii teoretice şi două tremi – pregătirii practice.

                   Formatorul acestui program de perfecţionare a fost Gabriela Moldovan, în timp ce responsabil de curs din partea Centrului de Formare al AJOFM BN a fost desemnată Aurica Fechete.

                   „La examenul de absolvire au fost prezenţi toţi cursanţii, ceea ce este un fapt îmbucurător. În urma acestui program de formare, cursanţii au dobândit o serie de competenţe profesionale, şi mă refer la planificarea activităţilor, comunicarea cu angajaţii, aplicarea prevederilor legale referitoare la securitatea şi sănătatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă, întocmirea documentelor de evidenţă a personalului, gestionarea documentelor de evidenţă a personalului, organizarea recrutării personalului, întocmirea Registrului general de evidenţă a salariaţilor, întocmirea statului de plată pentru personalul angajat şi administrarea bazei de date de evidenţă a personalului”, precizează directorul executiv Otilia Râpan din cadrul AJOFM BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5