AJOFM BN: 23 de bistriţeni au absolvit programul gratuit de fomare profesională pentru contabil

Un nou examen de absolvire a avut loc joi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud  pentru programul de formare profesională de contabil. Cursul de specializare de s-a desfăşurat prin Centrul de Formare Profesională Bistriţa, în perioada 21.03.2016 – 15.06.2016. Clasa a fost formată din 23 de persoane care au beneficiat de gratuitate în formare profesională, fiind persoane aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi). După finalizaarea celor 354 ore de pregătire teoretică şi practică, toţi cursanţii au participat la examenul final pentru obţinerea certificatului de absolvire.

Printre cele mai importante competenţe dobândite în urma absolvirii acestui program de specializare se numără întocmirea şi completarea documentelor primare, contarea operaţiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule specifice, completarea registerelor contabile, întocmirea balanţei de verificare, întocmirea bilanţului contabil etc.

“Până la sfârşitul anului 2016, prin CFP Bistriţa se urmăreşte organizarea programelor de formare profesională, pentru  agent de securitate; instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze; lucrător în structuri pentru construcţii; lucrător în comerţ; comunicare în limba engleză;  patiser; stilist protezist pentru unghii tehnice; ospătar; manichiură pedichiură; presator mase plastice; coafor.

Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională organizate de agenţie sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296”, informează directorul executiv Otilia Râpan de la AJOFM BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5