AJOFM BN organizează programe de formare profesională în 18 meserii. Vezi cum poţi să te înscrii!

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza până la sfârşitul anului 2016, în Bistriţa, Beclean, Năsăud şi Sângeorz–Băi, 18 programe de formare profesională, pentru administrator pensiune turistică; baby sitter; coafor; comunicare în limba engleză; confecţioner asamblor articole textile; contabil; dulgher (exclusiv restaurator); formator; inspector/referent resurse umane; lucrător comercial; lucrător în confecţii de piele şi înlocuitori; manager proiect; manichiurist; maseur; ospătar (chelner); presator mase plastice; stilist protezist de unghii; inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

“Din luna septembrie, se va organiza prin CFP Bistriţa pentru absolvenţii de studii medii (liceu), un nou program de iniţiere de “inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”, cod COR 325723. Acest curs durează 5 săptămâni şi cuprinde 180 de ore de pregătire. Pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă absolvente de studii superioare, în luna septembrie vor începe cele două programe de specializare, cu durata de 4 şi respectiv 3 săptămâni,  în ocupaţiile de “formator” şi “manager proiect”. Toate aceste programe de formare profesională sunt organizate în mod gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi)”, precizează directorul executiv Otilia Râpan.

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare o cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B - N);  copie act de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat căsătorie (pentru femei); copie diplomă studii (ultimul act de studii); carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă. Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul instituţiei din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5