Vezi ce programe de formare profesională organizează A.J.O.F.M. Bistriţa - Năsăud în anul 2020!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza în cursul anului 2020, prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi), anunţă directorul executiv Otilia Râpan.
Astfel, în perioada următoare se vor derula prin C.F.P. Bistriţa programele de formare profesională pentru “Administrator pensiune turistica” (Beclean), “Agent de securitate” (Bistriţa) şi “Bucătar” (Bistriţa).
Planul de formare profesională pentru anul 2020 al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud prevede organizarea a 40 de programe de formare profesională, care să cuprindă 604 de şomeri, în 25 de ocupaţii precum cele de administrator pensiune turistică; agent de curăţenie clădiri; agent de securitate; baby sitter; bucătar; coafor; cofetar; comunicare în limba engleză; comunicare în limba română; contabil; formator; frizer; îngrijitor bătrâni la domiciliu; inspector/referent resurse umane; instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze; lucrător în comerţ; lucrător în cultura plantelor; lucrător în structuri pentru construcţii; manager proiect; manichiurist; operator introducere şi validare date; ospătar(chelner); patiser; specialist în domeniul SSM; stilist protezist pentru unghii.
Din cele 40 de programe de formare profesională, 39 se adresează şomerilor şi 1 pentru persoanele private de libertate aflate în Penitenciarul Bistriţa.
Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B - N); copie act de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat căsătorie (pentru femei); copie diplomă studii (ultimul act de studii) şi carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte că persoana este înregistrată la A.J.O.F.M. B-N ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă;
Persoanele interesate să urmeze un program de formare profesională organizat de agenţie sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296,menţionează directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5