Centrul rezidenţial pentru persoane vârstnice „Sf. Ioachim şi Ana” din Cuşma şi-a deschis porţile

Din 1 octombrie, Asociația ”Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistrița-Năsăud cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a deschis porțile Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinții Ioachim și Ana” din Cușma, comuna Livezile.

Astfel, au fost primiți primii beneficiari care au fost foarte de încântați de seviciile oferite în acest centru. Inaugurarea oficială va avea loc în data de 16 octombrie 2014, cu participarea Mitropolitului Andrei.

Centrul este dotat la standarde europene, oferind servicii de înaltă calitate persoanelor vârstnice. Construcția a fost realizată în baza unui proiect european și dotată conform standardelor în vigoare, de către Asociația ”Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistrița-Năsăud. Clădirea este alcătuită din 20 de camere cu câte două paturi fiecare, baie proprie, lift, bucătărie, sală de mese, sală de club, cabinet de asistență medicală, capelă și spațiu exterior de recreere. Persoanele interesate pentru ocuparea unui loc în centru pot să se adreseze pentru informații la numerele 0745.522013 – pr. Ioan Marius Pintican şi 0751.755073 – Mihai Dedean”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5