Centrul Social de Zi de la Beclean, aproape de inaugurare! Servicii socio-medicale complexe, amfiteatru verde în aer liber, parc de joacă pentru copii!

În curând, Centrul Social de Zi Beclean îşi va începe activitatea, anunţă primarul Nicoale Moldovan! La acest obiectiv realizat din fonduri europene este aşteptat ministrul Finanțelor, Marcel Ioan Boloș, președintele Consiliului Județean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a reprezentanții ADR N-V și oficialitățil locale.
Centrul Social de Zi oferă servicii socio-medicale complexe, cu terapii de recuperare fizică și psihică prin intermediul aparaturilor de ultimă generație, care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru toate tipurile de persoane, inclusiv categorii vulnerabile: vârstnici, persoane cu dizabilități sau copii care provin din familii aflate în dificultate.
"Frumusețea Centrului o reprezintă pista de biciclete și zona pietonală de 1 kilometru, precum și spațiul de joacă exterior de 1ha de care se bucură deja zeci de copii zilnic, precum și Amfiteatru verde în aer liber unde vom organiza periodic spectacole și vizionări de film!
Pentru a ne bucura de utilitatea Amfiteatrului verde în aer liber, sâmbătă, 12 august și duminică, 13 august, de la ora 21:00, în premieră pentru orașul nostru vom avea proiecție de film în aer liber! Este vorba despre filmul “Mirciulică”, prima producție de cinema a beclenarului Mircea Bravo, film pe care vom avea cu toții șansa să îl vedem împreună, acasă la Beclean", a transmis primarul Nicolae Moldovan.
Mai mult, în perioada 13-16 August la Beclean va fi “Cafeneaua Nației”, un proiect Starea nației cu Dragoș Pătraru.
Mulțumesc tuturor celor care vor fi alături de noi la evenimentele dedicate comunității noastre!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5