Cete de îngeri au coborât la Beclean

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, a avut loc la Beclean a III-a ediție a Concertului de colinde „Cete de îngeri coboară”. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 17.00, în biserica cu hramul „Sfântul Apostol Andrei”, în prezența ÎPS Părinte Mitropolit Andrei. Au participat la eveniment un număr impresionant de credincioși, preoți din parohiile Protopopiatului Ortodox Beclean, dar și autorități locale și județene, printre care primarul Nicolae Moldovan, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, senatorul Ioan Deneș etc.
Pe scenă au urcat grupuri de colindători, ansambluri folclorice şi corale din cadrul bisericilor ortodoxe ce aparțin Protopopiatului Ortodox Beclean, toate reușind să creeze o atmosferă specifică nopții din ajunul praznicului Nașterii Domnului Iisus Hristos. Au susținut recitaluri de colinde și elevi de la școlile din Beclean, coordonați de profesorii lor de religie, spre bucuria publicului din sală. În cadrul evenimentului ÎPS Părinte Andrei le-a redat celor prezenți istoria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos și le-a vorbit în continuare despre importanța acestui eveniment pentru întreaga lume creștină: „Domnul a venit ca să se nască și să crească și să ne mântuiască, să ne schimbe, să ne reabiliteze, să ne reînnoiască. Din starea de cădere în care eram El ne-a ridicat. Important este ca noi să apreciem această șansă pe care El ne-o dăruiește .”
Prima ediție a Concertului de colinde „Cete de îngeri coboară” a avut loc în 2011 cu participarea ÎPS Mitropolit Andrei.
sursa: www.radiorenasterea.ro

Comentarii

22/12/13 15:18
my home town

" Multumim urmatorilor pentru pozele din articol: ... "

23/12/13 08:57
Narcis Muresan

Am inteles ca ati dat sursa articolului la final, dar ca ati mai luat poze si de la altii fara sa le cereti sau sa specificati de unde sunt asta nu o inteleg...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5