CFR suplimentează numărul trenurilor cu ocazia sărbătorii SF. Maria

Pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul zilelor libere din preajma Sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, CFR Călători va suplimenta numărul vagoanelor şi trenurilor, şi astfel în circulaţia trenurilor de călători vor interveni modificări.

Luni, 15 august, vor circula suplimentar câteva trenuri. O garnitură este pusă şi la dispoziţia bistriţenilor, făcând posibila deplasarea pelerinilor de la Mănăstirea Nicula către casă.

Potrivit şefului staţiei Călători Bistriţa Nord, Flaviu Doboş, în 15 august, va circula un tren suplimentar pe ruta Gherla – Bistriţa-Nord. Trenul pleacă din Gherla la ora 14.05 şi va sosi la Bistriţa, la ora 16.20, cu opriri în fiecare staţie. Doboş mai spune că din staţia Sărăţel exista legătură spre Deda.

Reamintim călătorilor că pot beneficia de ofertele comerciale prin care se acordă reduceri la transport, precum „Minigrup 2 – 5” cu reduceri între 10% şi 25 %, „Cartea VSD” cu reduceri între 25% şi 60% şi „Călătoria dus-întors” cu o reducere de 10%.

Pasagerilor li se recomandă să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie.

CFR Călători recomandă pasagerilor să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 pentru trafic intern sau pot accesa pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]