Reduceri de vacanţă la călătoriile cu trenul

Cei care doresc să profite de vremea frumoasă şi să plece în mini-vacanţe la sfârşit de săptămână, îşi pot lăsa autoturismele în garaje şi pot călători cu trenul pentru că ies mai ieftin.
Compania CFR Călători a lansat mai multe oferte care cuprind bilete la preţuri reduse.
Astfel, cei care optează pentru călătoriile cu trenul, au la dispoziţie ,,Biletul de week-end” care conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekend-uri, pasagerii beneficiind de reduceri de până la 35 la sută, în funcţie de numărul călătoriilor alese într-o lună.
De asemenea, pentru biletele ,,Minigrup 2 – 5”(grupuri mici, de 2 - 5 persoane), ofertă valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10 la sută şi 25 la sută, dacă acestea sunt procurate înainte cu cel puţin o zi.
,,Cartea VSD” este o nouă ofertă a CFR valabilă vineri, sâmbătă şi duminică, şi conferă flexibilitatea alegerii rutei, oferta conţinând reduceri între 25 la sută si 60 la sută, iar pentru ,,Călătoria dus-întors” reducerea este de 10 la sută pentru adulţi şi 50 la sută pentru copiii până în 10 ani.
CFR oferă reduceri între 5-13 procente la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie, în timp ce pentru cardul ,,TrenPlus” acordă o reducere de 25 la sută la cumpărarea biletelor de tren.
La achiziţionarea online de pe site-ul companiei a biletelor cu preţ întreg, a celor pentru copii, elevi şi studenţi, a pachetului ,,Minigrup 2-5” şi a biletului dus-întors, cu rezervarea locurilor, se aplică, în plus, o reducere de 5 procente.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5