Biletele de tren mai ieftine dacă sunt cumpărate online.Ofertă valabilă doar pe parcursul lunii decembrie

Persoanele care vor călători cu trenul luna aceasta ar putea beneficia de o reducere de 25% din preţul tichetului de călătorie. Pentru aceasta trebuie să renunţe la tradiţionala casă de bilete din gară şi să-şi achiziţioneze biletele prin intermediul site-ului CFR Călători.

Doar că, pentru acest lucru solicitantul trebuie să aibă un card tip MasterCard sau Maestro. Dacă această condiţie este îndeplinită persoana respectivă trebuie să se înregistreze pe pagina de internet a CFR Calători şi să aştepte să primească un e-mail de confirmare. Apoi, solicitantul trebuie să tasteze destinaţia dorită şi plătească on-line contravaloarea biletelor.

După finalizarea tranzacţiei biletul de călătorie va fi transmis în variantă electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.

Această ofertă este valabilă doar pe parcursul acestei luni.

Potrivit unei statistici, majoritatea celor care cumpără pe internet bilete de tren sunt persoane între 20 si 50 de ani, si preferă de obicei servicii scumpe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5