Cinci hoţi dintre care trei minori, prinşi într-o singură zi

În prima zi a săptămânii, poliţiştii bistriţeni au reuşit să identifice cinci bistriţeni certaţi cu legea şi priteni cu hoţia. David I. (15 ani) din Prundu Bârgăului şi Iacob L. (16 ani) din Dumitriţa sunt cercetaţi pentru un furt comis săptămâna trecută. Cei doi adolescenţi au sustras capace de cazan de fabricat rachiuri naturale, aparţinând unui bărbat din Tiha Bârgăului, bunurile fiind recuperate sub formă de deşeu de cupru.

Un alt minor a fost implicat într-o acţiune de furt petrecut la finele săptămânii trecute la Sângeorz-Băi. Aurel A. (17 ani) şi cu Cristian L. (37 ani) au pătruns într-un magazine prin forţarea lacătului de la uşa de acces în magazin şi s-au apucat de luat mai multe bunuri în valoare de 2.800 lei.

Luni după-amiaza a fost prins în flagrant şi Iosif M. (43 ani) din municipiul Bistriţa în timp ce ieşea, dintr-un magazin din Bistriţa, cu mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Hainele în valoare de 67 lei au fost restituite societăţii păgubite, iar bărbatul ce dorea să fie în pas cu moda are acum dosar penal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5