Cinci motive pentru care firmele au nevoie de publicitate online

Marketing de continut, campanie pe internet, publicitate bazata pe web, publicitate online - oricum doresti sa o numesti, marketerii moderni inteleg beneficiile utilizarii site-urilor web si a social media

Toate marcile cunoscute investesc sume mari de bani in publicitate online. Te-ai putea intreba de ce o companie care are atat de mult succes are nevoie sa cheltuiasca bani pe reclame. Interesant este ca motivele unui brand renumit sunt similare cu cele ale companiilor mici sau care sunt la inceput de drum. Din acest motiv, publicitatea online continua sa creasca an de an. Este cea mai buna solutie pentru stimularea interactiunii cu potentialii clienti si pentru cresterea vanzarilor. Iata cinci motive pentru care companiile fac reclama pe internet:

Vizite si vanzari

Pe langa magazinul fizic, intreprinderile permit acum clientilor sa-si achizitioneze produsele online, in permanenta, din confortul propriilor case. Dupa crearea unui magazin online, publicitatea online, printre altele, este utilizata pentru a directiona vizitatorii catre site. Publicitatea online va oferi cu siguranta oportunitati si va stimula vanzarile, si va duce la recunoasterea marcii. In plus, publicitatea online este o modalitate excelenta de a creste international, deoarece vizitatorii online pot accesa site-ul de oriunde de pe glob.

Tehnologia mobila

Arunca o privire in jurul tau si vei observa cantitatile uluitoare de oameni care folosesc un smartphone sau un alt tip de dispozitiv mobil. Numarul de persoane care au acces la dispozitivele mobile continua sa creasca odata cu cei care cumpara produse online. Daca nu iti comercializezi produsele catre acei oameni, cu siguranta pierzi sansa de a face mai multe vanzari.

Iesirea in evidenta

Popularitatea cumparaturilor online a dus la mai multa concurenta in fiecare nisa. Brand-urile populare sunt acum obligate sa concureze cu start-up-uri agresive care sunt tinere si interesante. Publicitatea online este o modalitate usoara de a transmite mesajul tau catre mai multe persoane si de a demonstra ca esti in continuare cea mai buna optiune.

Actualitate

Proprietarii de afaceri care spun ca nu trebuie sa fie online pentru a avea succes, probabil ca vor vedea cum concurenta le infunda afacerea. Tehnologia dicteaza in zilele noastre si, daca dai impresia ca te lupti cu schimbarea, este posibil ca afacerea ta sa fie privita ca arhaica. Acest lucru permite firmelor agresive sa isi faca loc pe piata inca de la inceput. Astfel de start-up-uri inteleg in mod clar importanta internetului si a publicitatii online, lucru care ii dezavantajeaza pe cei care nu adopta tot ce este nou.

Informarea clientilor

Chiar daca ai o afacere reusita si bine pusa la punct, ai totusi responsabilitatea de a oferi clientilor cat mai multe detalii despre ceea ce faci. Acest lucru este valabil mai ales daca esti pe punctul de a lansa un produs sau un serviciu nou. In acest caz, ai posibilitatea de a astepta pana cand clientii afla singuri despre ceea ce oferi sau poti face o campanie virala online, care ii face pe oameni sa vorbeasca despre noile produse inainte ca acestea sa fie chiar disponibile pentru vanzare. Acest lucru este interesant si pentru asta traiesc cei mai multi clienti moderni. Clientul tau vrea sa fie primul care afla despre noul produs, si primul care il achizitioneaza.

Daca toate aceste detalii te-au convins si ai luat decizia de a te promova online, poti apela la o agentie de publicitate precum sicmedia.ro care ofera toate aceste servicii.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5