Colindători la redacţia „Răsunetul”

Ne-au umplut de bucurie, prin frumoasele şi străvechile colinde româneşti, gingaşii şi frumoşii colindători de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Rază de soare” Bistriţa, care ne-au colindat la sediul redacţiei cu glasuri cristaline şi cu înfăţişări de îngeri, în ajun de Sfântul Crăciun, urându-ne ca Naşterea Domnului Iisus Hristos să ne aducă pace şi sănătate.
Au fost conduşi şi însoţiţi în acest frumos demers de către prof. înv. preşcolar Elena Runcan, prof. înv. preşcolar Ana-Maria Mărincean, prof. înv. preşcolar Ligia Lavinia Mărincean, care au condus cu profesionalism Grupa mijlocie A „Îngeraşii” şi Grupa mijlocie B „Floricelele vesele”.
De asemenea, ne-au încântat cu autentice colinde româneşti şi cunoscutul grup de colindători de la Mărişelu, conduşi cu profesionism de către harnicul şi vrednicul de laudă PC preot paroh Aurelian Poptean, pentru care s-au adus mulţumirile de rigoare.
Nu ne-au ocolit şi ne-au încântat cu urări şi colinde un grup de colindători de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din Bistriţa, în frumoasele costume tradiţionale, momente de emoţie pentru care le aducem mulţumirile de rigoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5