Comitet de sprijin pentru candidatura lui Crin Antonescu

Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu beneficiază nu doar de sfaturile consilierilor fostului preşedinte Emil Constantinescu, dar şi de aportul acestuia la propria sa campanie. Constantinescu a lansat o declaraţie apel semnată de 100 de personalităţi ale societăţii româneşti, care au format un comitet de sprijin pentru candidatura la Cotroceni a liderului liberal, apreciat drept ,,profilul cel mai apropiat de exigenţele unui preşedinte de tip european pentru Români”.

Antonescu este, în opinia comitetului, "inteligent, cultivat, onest şi consecvent în atitudine şi în acţiune" şi poate reprezenta un factor de reunificare a societăţii româneşti, marcată de dezbinare, confuzie şi neputinţă.

„Credem că, în ciuda tuturor dificultăţilor cărora va trebui să le facem faţă, el poate câştiga alegerile prezidenţiale din toamnă. Acest obiectiv nu poate fi însă realizat doar cu susţinerea unui partid. E nevoie de o bază mult mai largă. Pentru a contribui la constituirea acestei baze, încă dinaintea turului II trebuie să găsim calea de a reuni forţele a cât mai mulţi din cei peste 60% dintre români care nu mai vor să fie reprezentaţi de actualul preşedinte sau de alţi candidaţi asemănători. De aceea, am decis să constituim un Comitet de Sprijin al candidaturii şi programului lui Crin Antonescu”, se mai arată în declaraţia apel.

Semntarii acestui demers recomandă celor care doresc, să se implice în aducerea unui preşedinte care să-i respecte pe cetăţeni. Începând de ieri, comitetul de sprijin al lui Crin Antonescu este activ şi pe internet prin site-ul www.sprijinpentrucrin.ro.

Din acest comitet de sprijin fac parte, printre alţii, Aurora Liiceanu, Zoe Petre, Neagu Djuvara, Lucian Boia, Marius Oprea, cantautorul Ducu Bertzi, regizorul Dan Piţa sau copreşedintele Liga Pro Europa, Smaranda Enache, dar şi parlamentari şi membri liberali implicaţi în activităţi culturale şi educaţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5