Companiile din Bistriţa-Năsăud solidare cu autorităţile, prin donaţii pentru spital. Flori pentru eroinele noastre!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, consideră că solidaritatea devine una dintre cele mai puternice arme în lupta cu coronavirusul. Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta a mulţumit tututor companiilor pentru gestul făcut prin donaţii către Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

"De aceea, țin să mulțumesc tuturor antreprenorilor bistrițeni care au ales să ofere sprijin comunității, prin donații către Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Până în acest moment, este vorba despre:
TeraPlast & TeraSteel SA - 60.000 lei
Rombat- 30.000 lei

Datacor - 30.000 lei
Frasinul - 30.000 lei
WinterCom -10.000 lei
Iproeb - 10.000 lei
PlastInvest -10.000 lei

Renania care a donat echipamente medicale (combinezoane, botoșei, mănuși), în valoare de 12.000 de lei
Intex Năsăud (Brandul Living Home), care a donat 200 bucăți de cearșafuri cu elastic BBC, în valoare de 9.000 lei.
 Asociația Tradițional Progresistă HOREA, care a făcut o donație în valoare de 25.300 de lei, constând în 3 atomizoare pentru dezinfecție și 400 de litri de dezinfectant. Din donația primită, spitalul a repartizat câte un atomizor spitalelor din Năsăud și Beclean și 50 de litri dezinfectant la Serviciul Județean de Ambulanță.

Alte fapte bune:
GumixNet s-a oferit să monteze și să echilibreze, gratuit, roțile pentru mașinile autorităților și salvatorilor.
Rotary Club Nosa, Strenght Cafe și Florăria Magnolia, în semn de recunoștință pentru eroii zilelor noastre, au oferit personalului medical cafea caldă și zeci de buchete de flori.

Sunt fapte care te lasă fără cuvinte…!
Gesturile cu atât mai impresionante, când știm cu toții că mediul de afaceri trece printr-o perioadă dificilă, tot datorită acestei pandemii.

Însă d-voastră ați ales să fiți alături de oameni. Oameni pentru oameni.

Vă mulțumim din suflet pentru gesturile pline de bunătate. Unitatea noastră ne va face să trecem cu bine și peste această perioadă!

Cu toții și întregul personal angajat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița este mobilizat, dedicat cu efort suplimentar și pregătit să facă tot ce este nevoie, să gestionăm această perioadă dificilă.

Uniţi pentru oameni, cu fapte, nu frică. Unitate. Solidaritate", transmite preşedintele Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5