În comuna Feldru se lucrează pe bandă rulantă

Primarul comunei Feldru, Grigore Ţiolan, ne-a informat că lucrările în comună sunt pe bandă rulantă. S-au efectuat 5,5 km pe Valea Feldrişelului, la care se lucrează la turnarea timpanelor (podeţe) şi la balustrăzi în locurile periculoase. Pe Valea Târgului se lucrează la stratul de balastru şi piatră spartă, iar până la sfârşitul lunii se va turna covorul asfaltic pe o porţiune de 3 km, cât era prevăzut. Ambele lucrări au fost finanţate din bani europeni, în valoare de 1,5 milioane euro. În satul Nepos se efectuează lucrări de consolidare a podului care traversează Valea Carelor şi amenajarea Văii Carelor cu diguri şi gardioane în această porţiune. O dată cu aceste lucrări se va amenaja şi parcul din centrul localităţii.
În localitatea Feldru s-a dat în folosinţă parcul de joacă pentru copii din zona Dispensarului uman. Atât la Nepos, cât şi la Feldru, aceste lucrări ale parcurilor s-au efectuat din banii bugetului local, ne-a informat primarul Grigore Ţiolan.

Comentarii

20/07/14 20:25
Nepos

domnule primar se lucreaza la podul din centrul satului,din fata primariei vechi, nu la cel de pe valea Carelor.....e bine ca se incepe a se investi in Nepos,mai ales ca anul trecut nu s-a investit aproape nimic....asteptam ca in acest an cei 9 miliarde de lei vechi provenind din vanzarea padurilor satului Nepos sa fie investiti in Nepos si nu in Feldru....ati promis in 30 ianuarie pe Singeorz Tv ca veti investi acesti bani in reabilitarea scolilor din Nepos.....asteptam sa va tineti cuvantul......

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5