Concert extraordinar de colinde la Beclean! La eveniment a participat și ÎPS Andrei Andreicuț

Becleanul a găzduit joi, 7 decembrie, un extraordinar concert de colinde! Biserica "Sfântul Apostol Andrei" din oraș, sau "Catedrala" cum o numesc beclenarii, a fost umplută de bucuria vestirii Nașterii Domnului, cu ajutorul colindelor. 
 
Zeci de coriști de toate vârstele au creat o atmosferă de sărbătoare, pe chipurile celor prezenți în Catedrală putând fi ușor citită frumusețea momentului. 
 
Au fost invitate grupuri corale din tot cuprinsul Protopopiatului Ortodox Român Beclean, printre care din Căianu Mic, Agrieșel, Spermezeu, dar și ansambluri din Beclean de la Clubul Copiilor Beclean, Ansamblul Folcloric Someşul Beclean, Colegiul Național "Petru Rareș", sau alte instituții de învățământ sau ansambluri. 
 
Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat și ÎPS Andrei Andreicuț, prefectul Ovidiu Frenț,  primarul Becleanului Nicolae Moldovan, dar și numeroși alți beclenari.
 
Concertul "Cete de Îngeri coboară..." se află anul acesta la cea de-a VII-a ediție și a fost organizat de către Centrul Misionar Social Cultural "Sfântul Apostol Andrei" Beclean, din cadrul Protopopiatului Beclean. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5