La Colegiul Naţional „George Coşbuc” – Ediţia a II-a

Concert pentru dascălii pensionari

Săptămâna trecută s-a desfăşurat, pentru al doilea an consecutiv, concertul coral dedicat generaţiilor de cadre didactice pensionate din Oraşul Academicienilor. Organizat de conducerea Colegiului Naţional „George Coşbuc”, prof. Steluţa Reghina Vâju (director), prof. Gabriel Marius Lazăr (adjunct) şi prof. Speranţa Livia Baba (educativ), care i-au salutat cu mult drag şi respect pe foştii lor colegi de catedră, concertul de gală a fost susţinut de corala „Andrei Mureşanu” din Bistriţa, dirijată de inimosul prof. arhidiacon Cornel Pop.
La apreciatul concert de gală, alături de foştii dascăli, care au venit în număr destul de mare, au luat parte şi oficialităţile locale, în frunte cu primarul Dumitru Mureşan, elevi sau părinţi. Piesele laice şi compoziţiile religioase au alcătuit repertoriul coralei „Andrei Mureşanu”, interpretate strălucit de atât de talentaţii şi iubitorii corişti, cu calităţi vocale impresionante.
La final, directorul gazdă, Steluţa Vâju, a rostit un cuvânt de mulţumire pentru deosebitul concert, propunând formaţiei corale, condusă de prof. arhidiacon Cornel Pop, să reînregistreze Oda liceului, în cinstea celor 150 de ani de existenţă pe care instituţia de învăţământ îi va sărbători în octombrie 2013.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5