Concurs foto „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, cu premii consistente, pe Facebook

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, lansează concursul 10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, care este dedicat fotografilor profesionişti şi amatori din regiunea noastră (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj).

Participaţi la https://www.facebook.com/europedirect.cluj/app/292725327421649/ în perioada 20 februarie-1 mai 2017, pentru a câştiga premiul cel mare - o expoziţie itinerantă la Veliko Târnovo, la partenerii noştri Europe Direct din Bulgaria, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate de către ED Transilvania de Nord.

Locul şi data premierii: 9 mai 2017,  Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Europei!

Fiecare participant la concurs poate participa cu 3 imagini  care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană în cei 10 ani de la acest moment istoric.

Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Descrierea nu va depăşi 20 de cuvinte şi va conţine în mod obligatoriu #10aniROinUE.

Apoi imaginile vor fi promovate pe Facebook, pentru a atrage cât mai multe like-uri, atât de către ADR Nord-Vest, cât şi de competitori, care vor invita alte persoane să voteze proiectele.

Juriul va determina 5 imagini finaliste, pe baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe Facebook şi pe baza unor note (rezultate în urma aplicării unei grile de concurs).

Toate cele 5 imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 9 Mai 2017, precum şi în cadrul expoziţiei itinerante în Bulgaria, care va avea loc în vara anului 2017.

Date de contact: Andreea Marcu, expert comunicare, Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, tel: 0264/431550, fax: 0264/439222, mobil: 0755 777012, [email protected], www.nord-vest.ro, europedirect.nord-vest.ro, https://www.facebook.com/europedirect.cluj/,

Centrele Europe Direct reprezintă un punct de contact local pentru toate instituţiile UE şi cooperează cu alţi parteneri de informare activi. Ele completează şi susţin activitatea Reprezentanţelor Comisiei Europene şi a Birourilor de Informare ale Parlamentului European la nivel local şi regional.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5