Gala multiplicatorilor de informaţie europeană din Regiunea Nord-Vest

Centrul Europe Direct pentru Transilvania de Nord organizează în parteneriat cu Centrul Europe Direct Bistriţa şi Centrul Europe Direct Maramureş, Gala multiplicatorilor de informaţie europeană din Regiunea Nord - Vest, ediţia 2009.

„Evenimentul îşi propune să sporească impactul public al activităţilor de informare pe teme europene prin angajarea multiplicatorilor în schimburi de bune practici şi promovarea acestora”, se arată în comunicatul de presă emis de Centrul Europe Direct Bistriţa.

În competiţie se pot înscrie autorităţi publice locale, asociaţii sau fundaţii, universităţi, biblioteci, organisme intermediare, reţele de informare, grupuri de iniţiativă, firme de consultanţă, sindicate şi persoane fizice, mass-media. Proiectele înscrise în competiţia pentru premiile Galei trebuie să conţină o componentă relevantă de comunicare pe teme europene. Premiile vor fi acordate pe 10 secţiuni. Cel mai aşteptat premiu este Multiplicatorul anului, care va fi acordat de către comisarul european pentru multilingvism, Leonard Orban.

Termenul limită de înscriere în competiţie este 8 mai, iar gala de premiere se va desfăşura vineri, 15 mai, la Cluj-Napoca. Detalii despre competiţie pot fi găsite pe site-ul Centrului Europe Direct Bistriţa, www.cciabn.ro/europedirect, iar pentru înscriere trebuie să vă adresaţi direct echipei Centrului.

Centrul Europe Direct Bistriţa face parte din reţeaua europeană de informare a Comisiei Europene, oferind tuturor celor interesaţi posibilitatea obţinerii de informaţii diverse privind Uniunea Europeană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5