Concursul interdisciplinar judetean “Dr. Paul Tanco”, la a XVI- a editie

Sub egida Sectiunii stiintifice a Despartamintului Nasaud al Astrei, a Ministerului Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului, prin Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, s-a desfasurat, in data de 16 Iunie 2012, la Telciu, Concursul interdisciplinar judetean, “Dr. Paul Tanco”.
Ca de obicei, sufletul concursului a fost Profesor Dr. Gheorghe Ples, cel care a organizat si coordonat precedentele 15 editii.
Desi anul trecut s-a retras de la conducerea concursului, la rugamintile insistente ale colegilor, Profesorul Dr. Gheorghe Ples a revenit mai tinar si mai harnic ca niciodata.
La concurs au participat elevi din 29 de comune ale judetului nostru.
Concursul a fost sustinut financiar si logistic de Consiliul Local al Comunei Telciu in frunte cu harnicul primar Sever Muresan. Totodata o serie de sponsori au contribuit la buna desfasurare a concursului, fapt pe care-l vom detalia intr-un articol urmator.
Gazde extrem de ospitaliere au fost cadrele didactice ale Grupului Scolar Telciu condus de profesor Domnica Homei.
Invitati au fost scriitorul Mircea Malut ( Marcel Seserman ), atit in calitate de scriitor dar si in cea de coautor al unei culegeri de matematica ( cls a V-a ) si scriitorul Traian Parva Sasarman ca reprezentant al Editurii Nomina

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5