Concursul PREMIILE UZPR – 2015

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România lansează concursul Premiile UZPR pentru anul 2015.
Competiția se adresează profesioniştilor din mass-media, membri ai UZP din țară și din Diaspora și este un prilej de confirmare a valorilor jurnalismului românesc şi de promovare a răspunderii sociale a acestei profesiuni. Sunt alese, în fiecare primăvară, cele mai bune producții de presă scrisă și on-line, de carte de specialitate, de radio și televiziune.
Lucrările apărute ori difuzate în cursul anului 2015 vor fi trimise pe adresa Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România: B-dul Nicolae Bălcescu nr. 21, et.4, cam 27, sect 1 București, până data de 30 ianuarie 2016. Acestea vor fi însoțite de un formular de înscriere cuprinzând datele de contact ale concurentului.
TEMA CONCURSULUI este în acest an: ROMÂNIA – oameni și idei.
Criteriile de evaluare vor fi creativitatea și relevanța pentru tema concursului, originalitatea perspectivei din care este tratat subiectul, capacitatea acestuia de a genera reacţii în rândul publicului.
Juriul, alcătuit din profesionişti în domeniul mass-media, va alege cele mai bune trei lucrări pentru fiecare secţiune. Premiile se vor decerna în cursul lunii martie 2016, într-un cadru festiv. Rezultatele concursului vor fi publicate pe web-site-ul Uniunii: uzp.org.ro și în revista editată de UZPR.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5