PREMIILE UZPR - 2014

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România lansează concursul Premiile UZPR pentru anul 2014. O competiţie la care sunt invitaţi să participe jurnalişti din presa locală, centrală, ori din diaspora, membri ai Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, reprezentând toate canalele de presă (scrisă, audio, video, online). Aceştia se pot înscrie în competiţie cu materiale publicate sau difuzate în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2014, girate de instituţia media la care concurentul are statut de redactor, reporter sau de colaborator permanent.
Lucrările vor fi trimise prin poştă sau curier, în formă tipărită, pe CD sau la adresa de e-mail: [email protected] în format word sau pdf pentru articole şi cărţi, pe CD ori prin transfer pentru secţiunea presa video, până la data de 20 ianuarie 2014, data poştei, cu menţiunea: pentru concurs. Acestea vor fi însoţite de formularul de înscriere anexat.
Jurnaliştii premiaţi în ediţiile anterioare nu se mai pot înscrie în concurs.
Secţiunile în cadrul cărora pot fi înscrise materialele sunt:
presă scrisă
presă on-line
cărţi de specialitate/cărţi de publicistică
presa audio
presa video
Indiferent de secţiunea aleasă, genurile jurnalistice vizate sunt:
- interviu, talk-show, dezbatere
- analiză, comentariu, editorial
- reportaj, anchetă, documentar
Juriul, alcătuit din profesionişti în domeniul mass-media, va alege cele mai bune lucrări pentru fiecare secţiune în parte, în funcţie de notele obţinute. Premiile I,II,III şi cele speciale se vor decerna în a doua parte a lunii martie, într-un cadru festiv. Rezultatele concursului vor fi publicate pe web-site-ul Uniunii: uzp.org.ro şi în revistele editate în parteneriat cu UZPR.
Materialele trimise nu se returnează. Lucrările declarate cîştigătoare vor intra în arhiva UZPR pentru a fi folosite în programele educaţionale şi de formare.
Detalii suplimentare privind concursul se pot obţine prin e-mail, la adresa: [email protected] precum şi prin telefon, la numerele : + 40 021.317.92.25 sau 0746.137.914 (telefon mobil secretariat), zilnic, între orele 10:00-14:00.
Tema concursului: A patra putere
Criteriile de evaluare care vor sta la baza jurizării sunt: creativitatea şi relevanţa pentru tema concursului, originalitatea perspectivei din care e tratat subiectul, capacitatea acestuia de a genera reacţii în rândul publicului.
Formular de înscriere
Nume si prenume:
Data naşterii:
Adresa:
Telefon:
E-mail:
O fotografie
Titlul lucrării:
Durata:
Data apariţiei sau realizării:
Redacţia pe care o reprezintă:
Echipa de realizatori în cazul producţiilor de televiziune:

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5