Concursurile de off road prin rădăcini la Spermezeu. Vezi care sunt câştigătorii celei de-a IV-a ediţii

Peste 2000 de spectatori au asistat la cursele de off road de la cea de-a IV-a ediţie a competiţiei „Off road Spermezeu”, organizate şi în acest an sub edida Zilelor comunei. Nu mai puţin de 42 de echipaje au parcurs traseele dificile, la cele trei categorii de concurs, standard A, standard B şi Open. La categoria standard A, locul I a fost ocupat de Vasile Marton, locul II – Lucian Deac, locul III – Nagy Cristian. La categoria standard B, locul I a fost adjudecat de Filidian Scurtu, locul II –Gheorghe Vidican, locul III – Toader Scurtu. La categoria Open, pe primul loc a fost Irimeş Iuga, locul II – Simion Matieş, locul III – Grigore Galben.

          „Câştigătorii au fost recompensaţi cu cupe, medalii, o sticlă de şampanie, aşa cum se face la cursele de maşini. În calitate de primar al comunei Spermezeu, mulţumesc tuturor participanţilor, celor care au concurat şi celor care au venit să vadă evenimentul. Rămânem surprinşi de la un an la altul de frumuseţea acestui concurs şi suntem obligaţi pentru următorul eveniment să ne organizăm mai bine din toate punctele de vedere”, a transmis primarul Sorin Hognogi.

          La eveniment au participat mai mulţi primari din judeţul nostru, pasionaţi de off road, printre aceştia numărându-se Paul Ştir de la Căianu Mic, Traian Ogâgău de la Sângeorz Băi sau Ioan Strugari de la Parva.

*** 

          Cupa Spermezeu la fotbal a fost cucerită de echipa Telefoane Beclean, în timp ce pe locul II s-au clasat cei de la Samus Construct din Spermezeu. Pe a treia poziţie a podiumului a fost echipa localităţii Agrieş. Partidele s-au disputat pe terenul sintetic, sâmbătă după-amiaza, 12 echipe fiind înscrise în competiţia fotbalistică de pe Valea Ţibleşului.

***

          La Spermezeu a fost organizat şi un campionat de tenis cu piciorul, locul I aparţinând perechii Dorel Hognogi – Ovidiu Cristea, în timp ce locul II a fost obţinut de perechea Adi Dâmbu şi Cristi Ţărmure.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5