Consilierul judeţean Samuel Coman, înlocuit din ATOP pentru “absenţe nemotivate”

Consilierul judeţean Samuel Leon Coman (PNL) va fi …eliberat din funcţia de membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, proiectul iniţiar de vicepreşedintele Alexandru Pugna fiind dezbătut în şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Judeţean.

„Menţionez că respectivul consilier judeţean, în repetate rânduri, nu a participat la şedinţele convocate, atitudine pe care o considerăm ca fiind o manifestare a dezinteresului faţă de mandatul încredinţat de către Consiliul Judeţean”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Conform prevederilor legale, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud desemnează 6 consilieri judeţeni ca membri în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, fiind vorba despre Alexandru Pugna, Maria Ulecan, Mircea Mreuţă, Iulian Stroe, Ramona Bugnar şi...Samuel Coman.

Din ATOP mai fac parte... comisarul şef  Ioan Ovidiu Mureşan (şeful IPJ BN), comisarul şef Roberto Hasnăş (reprezentant al Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor) – în prezent în arest preventiv, subprefectul Ovidiu Frenţ, Ionel Ciurar, Szilagyi Zsolt şi Corina Ernst- reprezentanţi ai comunităţii. 

Comentarii

03/12/14 12:24
Cetatean din Bi...

Prost, foarte prost gandit !
Din ATOP, in primul rand, trebuie sa faca parte Prefectul judetului si Presedintele Consiliului Judetean - ca sefi ai "administratiei judetene", Seful Garnizoanei Bistrita-Nasaud, Seful Inspectoratului de Politie Judetean, Seful Jandarmeriei Judetene, Seful Politiei Locale din Bistrita - ca sefi ai autoritatilor care gestioneaza prin lege ordinea si siguranta publica , Sefii Directiei de sanatate Publica, Seful de la mediu si consilierii pe probleme si domenii de aplicatie si din fiecare partid cate un reprezentant de specialitate- ca sefi ai curateniei si sanatatii publice ... etc. etc.
Seful ATOP, sa fie "militarul" cel mai inalt in grad si functie din judetz ( care de regula este de la MApN ), impreuna cu prefectul judetului si 2 adjuncti ( Seful Inspectoratului Jud de Politie si Seful Jandarmeriei ) care sunt principalii gestionari ai Ordinii si linistii publice .
Asa este firesc si necesar sa fie ! Aceste forte militare , ori militarizate si in aceasta ordine, sunt cele care trebuie sa analizeze "starea de fapt " din judetaz si sa hotarasca "masurile " care se impun pentru ordine si securitate publica si privata a judetului !
Asa cum fiintzeaza astazi acest ATOP, este o "prostie nationala" si este fara nici o eficientza publica ! Sunt numiti in functii, niste "caporali"... care sunt tangentiali cu armata, politia , jandarmeria si ordinea publica si care n-au nici o calificare in aceasta problema ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5