Consilierul municipal Augusta Săsărman (PSD): An nou, aceleași obiceiuri proaste la Primăria Bistrița

Declarație politică

Consiliul local al municipiului Bistriţa s-a întrunit în şedinţă extraordinară, convocată de îndată, pentru a dezbAte două proiecte de hotărâre, și anume Proiect de hotărâre nr.6/23.01.2024 privind aprobarea utilizării parțiale în anul 2024 a excedentului bugetului local rezultat la încheierea exercițiului bugetar la 31 decembrie 2023 și Proiect de hotărâre nr.7/23.01.2024 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Coridor de mobilitate durabilă aferent râului Bistrița”.
"Oare putea să înceapă anul 2024 și să nu fim convocați în ședință de Consiliu Local de îndată, #pe_fugă, cu materiale puse la dispoziție cu doar 1 oră înainte❓️
❌️Oare se putea ca măcar în acest an să avem materiale de ședință #complete și #corect fundamentate❓️
❌️Oare se putea să nu se mai invoce #obiceiuri si #cutume pentru neaplicarea unor dispozitii legale exprese si imperative❓️
📍𝗖𝗲 𝘀-𝗮 𝗶̂𝗻𝘁𝗮̂𝗺𝗽𝗹𝗮𝘁?
⛔️Am aflat că avem 𝐜𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝐯𝐫𝐞𝐨 #𝟲_𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 #𝐞𝐱𝐜𝐞𝐝𝐞𝐧𝐭_𝐛𝐮𝐠𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟑 (adică nu am cheltuit toți banii alocați pentru proiecte), dar nu ni se spune concret de la care proiecte au rămas banii si spre care proiecte se redirecționează.
⛔️Mai mult, ni s-a cerut să aprobăm #𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗴𝗮𝗷𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗼𝗹𝗼𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗿𝗼𝘅. #𝟮𝟬𝟵_𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗹𝗲𝗶, fără să avem un buget votat pe 2024 așa cum cere art. 4 alin. 5 si 6 din Legea 273/2006.
😔𝙈𝙖̆𝙞 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞 𝙗𝙪𝙣𝙞, 𝙫𝙤𝙞 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙞𝙯𝙖𝙩̦𝙞 𝙘𝙚 𝙨𝙚 𝙞̂𝙣𝙩𝙖̂𝙢𝙥𝙡𝙖̆? Fără dezbatere publică, fără explicații, fără temeiuri legale, ‼️𝘀-𝗮𝘂 𝘃𝗼𝘁𝗮𝘁 𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗴𝗮𝗷𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗿𝗼𝘅. 𝟮𝟬𝟵 𝗠𝗜𝗟𝗜𝗢𝗔𝗡𝗘 𝗟𝗘𝗜‼️... 𝙞𝙖𝙧 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙖𝙧𝙪𝙡 𝙏𝙪𝙧𝙘 𝙖 𝙩𝙖̆𝙘𝙪𝙩 𝙢𝙖̂𝙡𝙘 𝙩𝙤𝙖𝙩𝙖̆ 𝙨̦𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩̦𝙖.
Nu le pasă că atât eu, cât și Secretarul General le-am spus că #nu_e_legal.
Nu le pasă nici că Instituția Prefectului va spune că nu e legal.... Ei sunt Dumnezei, ei fac ce vor, cum vor.
Le-am oferit două soluții legale pentru a rezolva această problemă (vezi ședința) și au refuzat", a transmis consilierul municipal Augusta Săsărman (PSD), care a a intervenit pe această temă și în cadrul ședinței.

Comentarii

26/01/24 10:39
v

un articol atat de bine scris ca nici macar nu afisati autorul acestuia.

27/01/24 20:51
Săsărman August

Săsărmanii candidați, cum se bat ei între ei să ne fie nouă bine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5