Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, model de bune practici în atragerea de fonduri europene și investiții pentru studenţii de la Administraţie publică

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a fost ales drept model de bune practici în atragerea de fonduri europene și investiții utile care au dus la dezvoltarea județului, de către Universitatea Babeș-Bolyai, specializarea Administrație publică, anunță administrația județeană.

„Astfel, un grup de studenți ne-au trecut pragul și i-am primit cu mare drag la o discuție despre administrație, echipă, obstacole, dar mai ales proiecte puse-n practică. Până la urmă, educația crește oameni, iar noi avem datoria să inspirăm acești copii cu minți, prin faptele noastre! A fost o plăcere să port această discuție cu voi, vârfuri de lance ale generației de azi, care dați speranțe viitorului.

Mulțumesc pentru vizită și doamnelor prof. univ. dr. Cornelia Macarie și lector univ. dr. Bianca Radu. Felicitări pentru felul în care reușiți să-i educați pe acești tineri curioși, implicați și activi”, a declarat preşedintele Emil Radu Moldovan.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5