Consiliul Local Năsăud și-a desemnat reprezentanții în Comisiile de evaluare și asigurare a calității în învățămîntul preuniversitar de stat

După ce noul Consiliu Local și-a desemnat reprezentanții în consiliile de administrație și în comisiile de concurs pentru directorii de școli din cadrul unităților de învâțământ pe care le are în subordine, Consiliul Local Năsăud și-a desemnat în cadrul ședinței ordinare din 31 octombrie 2016, reprezentanții în comisiile pentru evaluarea și asigurarea calității la cele 3 licee din oraș, la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 și în cadrul Clubului Copiilor, după cum urmează:
La Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Năsăud a fost mandatată doamna consilier Buhai Mihaela (PSD) cu 15 voturi "pentru", la Colegiul Național “George Coșbuc”, domnul consilier Boțan Ioan (PSD) cu 15 voturi "pentru", la Colegiul Silvic “Transilvania”, domnul consilier Maghiar Marius (PNL) cu 15 voturi "pentru", la Colegiul Economic, domnul consilier Cârcu Andrei (PSD) cu 15 voturi "pentru", la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1, domnul consilier Bodea Marius (PNL) cu 14 voturi "pentru" și 1 vot "împotrivă", iar la Clubul Copiilor din Năsăud, doamna consilier Bidică Ionela (PSD) cu 15 voturi "pentru".
Cei mandatați, din partea Consiliului Local Năsăud, să facă parte din aceste comisii de evaluare și asigurare a calității au fost aleși prin vot secret. La ședință au participat un număr de 15 consilieri locali din totalul de 17 consilieri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5