Constructorii au preluat ...Valea Şieului. Peste 3 milioane euro, investiţi în modernizarea DJ 154

Staff-ul Consiliului Judeţean şi reprezentanţi ai Serviciului Administrare Drumuri Judeţene, alături de primarii de pe Valea Şieului, au participat la predarea amplasamentului către firma de construcţii care va moderniza DJ 154, pe tronsonul Sărata-Monor-limită judeţ Mureş.

„Săptămâna viitoare vor începe lucrările de modernizare a acestui drum, cu o lungime totala de peste 35 km. Am primit asigurări din partea constructorului că până la finalul primăverii, mai exact luna mai, să avem finalizate lucrările de modernizare a acestui drum.

Realizarea acestui proiect este un vis al meu și a celor peste 10.000 de oameni de pe Valea Șieului, care acum a prins viață. Mă rog Bunului Dumnezeu să avem condiții meteo favorabile, care să ne asigure să construim într-un timp cât mai scurt o cale de comunicare modernă cu județul Mureș, prin comunele Mărișelu, Șieu, Șieuț și Monor”, menţionează preşedintele CJ BN, Emil Radu Moldovan.

 

Potrivit acestuia, valoarea totală a investiției este de aproximativ 14 milioane lei (3 milioane de euro) și este asigurată integral din bugetul Consiliului Județean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5