Consumul de fructe şi legume, promovat elevilor din Budești

Prof. Melania Abodi

Într-o atmosferă mirifică de sărbătoare,  elevii Școlii Gimnaziale din Budești au participat cu emoție și zâmbete la activitatea intitulată „Fructele – izvor de sănătate din cadrul Strategiei  județene „Promovarea și încurajarea  consumului de fructe  în școli”, inițiată de Inspectoratul Școlar Județean Bistrița- Năsăud împreună cu Consiliul Județean Bistrița- Năsăud.

Programul s-a desfășurat la Căminul Cultural din localitatea Budești într-un decor de poveste. Dintre invitații care ne-au onorat cu prezența au fost primarul comunei Budești, Vasile Codrea, preotul Teodor Sumandea, președintele APOR Natașa Bindea.

Elevii au încântat pe cei prezenți cu un scurt program al celor mai mici artiști școlari îmbrăcați în costume reprezentând fructele și legumele de sezon, cu standurile pline cu fructe și produse tradiționale, ghicitori, muzică populară, moment folk etc. La final s-au înmânat diplome și toți cei prezenți au gustat din bunătățile prezentate. Mulțumesc pe această cale doamnei director Mirela Chereji, tuturor cadrelor didactice și elevilor implicați precum și autorităților locale pentru susținerea acordată în organizarea și coordonarea de subsemnata a acestui însemnat eveniment.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5