Contrabandă cu alcool, descoperită în urma unui accident de circulaţie

Un accident de circulaţie petrecut duminică, pe DN 15A, în localitatea Dipşa, a dat de lucru şi poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Astfel, “C.D., în vârstă de 43 de ani, din Viile Tecii, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Reghin-Bistriţa, din cauza neatenţiei, într-o curbă uşoară la dreapta a intrat pe contrasens şi a colizionat frontal autoturismul, care tracta o remorcă, condus regulamentar din sens opus de către R.I., în vârstă de 41 de ani, din Făgăraş, judeţul Braşov”.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 43 de ani. Mai mult, în timpul cercetărilor, în autoturismul condus de către făgărăşan, precum şi în remorca acestuia au fost identificaţi 1.080 litri de lichid alb incolor, despre care bărbatul în vârstă de 41 de ani a declarat că ar fi alcool etilic, dar pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

“Cantitatea de lichid a fost ridicată în vederea confiscării. Faţă de bistriţean cercetările sunt continuate de către Serviciul Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar faţă de braşovean Serviciul de Investigare a Fraudelor efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului legal”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5