Contrabandă cu ţigări la Parva

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au confiscat 801 pachete de ţigări, găsite în casa unui bărbat din Parva. Potrivit datelor furnizate de IPJ Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au descins în casa lui G.C., în vârstă de 56 ani, în baza unei autorizaţii de percheziţie emise de Judecătoria Năsăud.

“Cu această ocazie, a fost identificată cantitatea de 801 pachete ţigări (16 020 ţigarete), fără documente legale de provenienţă şi fără ca pachetele de ţigări să fie timbrate şi etichetate în conformitate cu prevederile legale. S-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a ţigărilor. Valoarea estimativă a prejudiciului produs bugetului general consolidat al statului este în cuantum de 8 000 lei”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, subinspectorul Antonela Gorgan.

În acest dosar, Serviciul de Investigare a Fraudelor efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10 000 ţigarete.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5