Copil căzut în râul Bistriţa, la Livezile! Pompieri şi localnici, în frunte cu primarul Simionca, îl caută!

Update Livezile. Efectivele au fost suplimentate: 15 subofițeri și 3 ofițeri din ISU BN, SVSU Livezile și Bistrița, echipaj SAJ cu medic, polițiști, jandarmi și localnici sunt împărțiți în mai multe sectoare de căutare pe o distanta de cca 9 km, pe ambele maluri și pe cursul apei ajutorul bărcii pneumatice din dotarea Detasamentului de Pompieri Bistrița. Se fac eforturi susținute pentru a găsi cât mai repede copilul, dar debitul este crescut, iar apa este învolburată. Sectoarele de căutare sunt împărțite din locul unde a fost văzut ultima data copilul, și pana în în partea de sus a municipiului Bistrița.

Un copil a căzut în râul Bistriţa, la Livezile. la faţa locului intervenind mai multe echipaje de pompieri, dar şi voluntari. La faţa locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, barca, un echipaj de la Ambulanţă, dar şi SVSU Bistriţa şi SVSU Livezile. 

Potrivit primarului Traian Simionca , aflat la faţa locului, este vorba de un copil în vârstă de 4 ani, care se juca alături de laţi copii în faţa casei, pe o stivă de lemne. Acesta a alunecat în pârâul Morii, şi a fost dus de curent până ân râil Bistriţa, pe o distanţă de 100 metri. 

Cautarile se desfasoara astfel: 12 subofițeri și un ofițer de la Detașamentul de Pompieri - de la locul căderii in apa spre aval in parau si pe raul Bistrita, alaturi de SVSU Livezile, SVSU Bistrita de la podul din Unirea in amonte. SVSU Bistrita are un punct de observare la puntea de trecere in Bistrita, laga sediul SAJ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5