Copil resuscitat la Rodna, după ce a fost scos din apă!

Update: În ciuda eforturilor medicilor, copilul de 5 ani, adus în această seară de la Rodna în stare critică, înecat, cu hipotermie, politraumă și în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la ora 22.40, a anunţat Camelia Strungari, purtător de cuvânt SJU Bistrița.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz Băi a intervenit în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor medical unui copil scos din apă. Înspre locație  a fost trimis și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.
 
"Copilul este în vârstă de cinci ani, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, în continuare este în stop cardiorespirator. Este transporatat la UPU SMURD Bistrița", a transmis Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al ISU BN. 
 
"În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în Rodna, în apropierea unui pârău a fost găsit un copil, în stare de inconștiență. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un băiețel în vârstă de 5 ani, care ar fi căzut cu bicicleta, în zona unui pod, în pârâul Izvor, de pe raza localității Rodna. A fost preluat de echipajele medicale ajunse la fața locului pentru a fi transportat la spital", a informat Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5