Corala preoţilor „Osana”, Mirela Petruş şi colindători din Spermezeu aduc vestea Naşterii Domnului la Biserica Ortodoxă din Sigmir

Data de 6 decembrie, ziua de serbare a Sfântului Ierarh Nicolae, marchează și Hramul Bisericii noastre, hram ce datează încă din anul 1965, iar noi ne bucurăm că Sfântul Ierarh Nicolae, îndreptător al credinței și chip al blândeței, este ocrotitorul comunității noatre, de aceea și anul acesta vom marca această sărbătoare printr-un concert extraordinar de colinde, ce vor vesti în glas duios Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.
Astfel în ajunul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, data de 5 decembrie, începând cu ora 18:30 vă invităm cu mic cu mare la o seară minunată, în care veți primi vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.
În deschidere ne vom bucura de vocea minunată a Doamnei Mirela Petruș ce ne va interpreta duios o suită de colinde, apoi anul acesta vă vor încânta auzul Grupul de colindători din Spermezeu și desigur Corala Preoților ”Osana” dirijată cu măiestrie de Pr. Jarda Viorel.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5