Liga I, etapa a VI-a: Gloria Bistriţa – Internaţional Curtea de Argeş, sâmbătă, ora 19.30

Cred că ar trebui să batem, nu?

Etapa a VI-a din cadrul Ligii I aduce la Bistriţa o echipă nouă, dar imprevizibilă în joc, FC Curtea de Argeş aflându-se la ora actuală pe locul al 12 -lea, acumulând 6 puncte, din 2 victorii, niciun egal şi 3 victorii. De cealaltă parte a terenului, Gloria vine cu o zestre sub orice critică – nicio victorie, 2 egaluri şi 3 înfrângeri, reuşind după cinci etape să aibă în dotare doar 2 puncte.

Cuvintele sunt de prisos, singura aşteptare fiind cea a unui meci cât de cât jucat şi, care ar trebui să aibă un final fericit. O victorie, adică, singura variantă viabilă şi certă pentru o evoluţie ulterioară care să ne poată scoate din mlaştini.

- Tăbârcă ştie ce vrea, jucătorii...

Spune şi vorbeşte despre conştienţă: “ Toţi jucătorii sunt conştienţi de importanţa majoră a meciului cu Internaţional Curtea de Argeş. Repetiţia generală cu Alba Iulia ne dă încredere că potenţialul nostru este superior rezultatelor înregistrate până acum în campionat. Jucătorii sunt concentraţi şi încrezători în victorie.

Internaţional este un adversar care va veni să câîtige, aşa cum a făcut în precedentele două deplasări. Va fi un meci greu, ţinând cont şi de întăririle din lotul oaspeţilor. Sunt sigur însă că echipa va trata cu maximă seriozitate şi responsabilitate acest joc. Avem încredere în dorinţa jucătorilor noştri de a câştiga şi de a ieşi din această situaţie neplăcută. Sunt convins că se vor dărui, că vor evolua cu ambiţie şi determinare”

Partida dintre Gloria Bistriţa - FC Inţernaţional Curtea de Argeş, va fi condusă la centru de Ovidiu Haţegan (Arad).

El va fi ajutat la cele doua linii de asistenţii Eduard Ungureanu (Bucureşti) şi Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea), precum şi de rezerva Dan Monea (Cluj-Napoca).

Observatori vor fi Viorel Boiţ (Timişoara) pentru joc şi Mircea Neşu (Oradea) pentru arbitri.

Echipe posibile

Gloria

Albuţ - Odoroabă, Frăsinescu, A. Rus, D. Sănmartean - Keita , Achim , Enescu , Băjenaru - L. Sănmărtean , Hora

FC Curtea de Argeş

Popa – Băcilă, Viera, Chiricheş, Gabriel Neagu – Kone, Răduţ, Voiculeţ, Frăsineanu, Jianu, Cl. Ionescu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5