Remiză albă între Gloria şi CSM Râmnicu Vâlcea

Remiză albă sâmbătă la Bistriţa între Gloria şi CSM Râmnicu Vâlcea, după ce în partida tur echipa bistriţeana a fost la câteva secunde de victorie, atunci s-a terminat 2-2.
Ratare mare în minutul 5, Chiţu trece pe lângă gol. Ocazie şi pentru Vâlcea la faza următoare, Oghinciuc iese greşit iar Nkongue şuteaza slab. Minutul 17 – Feher execută o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, puţin peste poartă. Minutul 25 – ocazie mare pentru Vâlcea, Geantă trimite spectaculos, puţin pe lângă poartă.
Joc echilibrat în repriza secundă, cele două echipe nu reuşesc să-şi creeze ocaziile din primul act. Prima şansă reală apare abia în minutul 85, vâlcenii execută o lovitură de la colt iar Ionuţ Stoica din câţiva metri trimite cu capul la colţul scurt, Oghinciuc reuşeşte să respingă în corner.
Gloria: Oghinciuc – Tîrca, Dan Matei, Hlinca, Sănmărtean – Budăcan (Gaşpar 76), Mărginean, Feher, Chiţu (Roşu 55) - Brumă, Curtuiuş (Alexandru Pop 66).
Declaraţii Cristian Coroian: "Din nou n-am reuşit să câştigăm. Ne confruntăm cu o problemă, nu reuşim să dăm gol, a fost al patrulea meci în care n-am reuşit să împingem mingea în poartă. E regretabil. Ne-am pus speranţe mari în acest meci, ne-am gândit numai la victorie, dar n-am reuşit. E regretul cu atât mai mare cu cât CSU Craiova a făcut egal la Satu Mare. Un rezultat la care nu ne-am gândit, am fost pregătiţi şi am vrut să câştigăm ca să ne consolidăm poziţia şi în play-off şi în clasamentul la zi. Ne-a lipsit golul, nu reuşim să fi mai periculoşi la poarta adversă, din păcate. Deşi n-a fost meci de pregătire în care să nu dăm gol, la meciurile oficiale suferim”, a declarat directorul tehnic al Gloriei Bistriţa".
În etapa viitoare, programată penru 15 martie, Gloria joacă în deplasare cu CS Mioveni. După 16 runde, echipa rămâne pe locul 4 cu 25 de puncte.

ACF GLORIA 1922 BISTRITA
BIROUL DE PRESA – Ofiter Ionut Capota

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5