Victorie cu emoţii ! Gloria s-a impus cu 2-1 după ce a scorul a fost 0-1 pentru FC Olt Slatina

Gloria Bistriţa şi FC Olt Slatina s-au întâlnit sâmbătă de la ora 11:00 pe Stadionul "Jean Pădureanu", într-o partidă contând pentru etapa a III-a din play-off-ul Ligii a II-a. Oaspeţii au deschis scorul din penalty prin Gligor iar Gloria a întors rezultatul în ultimul sfert de oră, marcând mai întâi prin Daniel Brumă iar apoi prin Marius Feher.
Tehnicianul echipei bistriţene Cristian Coroian a declarat la final: "A fost un meci, după cum ne aşteptam, foarte greu, cu o echipă FC Olt lipsită de orice grijă, o echipă fără obiectivul de a promova. Am ştiut că vor veni aici să joace şi să încerce să câştige. Începutul a fost mai greu, prima repriză n-a fost foarte reuşită, nu cu multe realizări, dar ce mă bucură e că am putut să revenim, să întoarcem rezultatul şi să învingem cu 2-1, părerea mea meritat. Jucătorii au dat dovadă de mare caracter, au crezut până la sfârşit şi pentru asta îi felicit. În fiecare meci vrem să jucăm până la capăt indiferent de ce arată tabela, vrem să ne facem treaba cât mai bine. Uneori am reuşit, alteori nu. Sunt fericit că pentru a doua oară reuşim să întoarcem un scor de 0-1 pe final, după meciul cu Olimpia Satu Mare. Este o victorie foarte importantă pentru noi, şi în contextul în care Metalul Reşiţa a pierdut acasă cu CSM Râmnicu Vâlcea. Suntem acolo, sus, lângă Târgu Mureş, în spatele Craiovei, ne-am depărtat puţin de locul 4. Avem miercuri acasă cu Tg. Mureş, pregătim jocul la victorie. Vrem să câştigăm fără doar şi poate, cum am făcut şi alte dăţi".
Echipa de start: Albuţ – Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, Sănmărtean (Câmpean 46) – Radu Răzvan (Olimpiu Bucur 60), Feher, Nalaţi, Chiţu – Pop Alexandru (Curtuiuş 46), Brumă.
Primă repriză modestă, cu un joc echilibrat şi fără ocazii clare de gol. Minutul 47 – Claudiu Ionescu şutează periculos de la 20 de metri, Albuţ reţine cu puţine emoţii. Minutul 55 – lovitură liberă periculoasă de la marginea careului, Chiţu centrează dar fără pericol la poarta oaspeţilor.
Minutul 60 – penalty pentru oaspeţi, Câmpean faultează în careu iar arbitrul indică punctul cu var. Execută căpitanul formaţiei Gligor, care deschide scorul, 0-1.
Minutul 75 - portarul Buciu iese greşit pe centrarea lui Câmpean, poarta este goală, Brumă şutează şi egalează.
Minutul 84 – Chiţu pasează din corner pentru Câmpean, acesta centrează iar Feher cu capul îl învinge pe Buciu. Gazdele trec la conducere, 2-1.
Minutul 91 – Ignea marchează pentru oaspeţi dar tuşierul ridică fanionul, golul nu este valid. Se termină 2-1 pentru Gloria!
În etapa a 4-a a play-off-ului Gloria o întâlneşte pe ASA Tg. Mureş, miercuri 7 mai de la ora 18:00, pe Stadionul "Jean Pădureanu" din Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5