Meci amical cu 7 goluri: Gloria Bistriţa – Unirea Tărlungeni 4-3

Biroul de presă Gloria Bistriţa

Gloria şi Tărlungeni s-au întâlnit miercuri de la ora 11.00, pe o vreme superbă de jucat fotbal şi 15 grade Celsius la ora meciului. Bistriţenii au început foarte bine jocul şi au marcat rapid prin Norbert Polgar în minutul 9. Oaspeţii au avut ocazia egalării în minutul 25, dar Oghinciuc a parat lovitura de la 11 metri. S-a făcut 2-0 cu puţin timp înainte de pauză, a marcat pentru Gloria Olimpiu Bucur. A doua repriză a început total diferit, iar oaspeţii au marcat de 3 ori în 5 minute. Elek a reuşit dubla iar Brujan şi-a dus echipa în avantaj. Egalarea Gloriei avea să vină prin minutul 70, Curtuiuş a marcat golul trei. Cu două minute înainte de final, Colţa a închis tabela la 4-3 pentru Gloria.

Cristian Coroian şi Sandu Negrean au început partida cu următoarea echipă: Oghinciuc - Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, Sănmărtean - Polgar, Radu Mărginean, Ţegle, Chiţu - O. Bucur, Brumă. În repriza secundă au evoluat: Oghinciuc - Ţîrca, Dan Matei, Fizeşan, Jarda - Matiş, Nalaţi, Feher, Câmpean - Colţa, Curtuiuş.

”Sunt foarte mulţumit de felul cum s-au pregătit jucătorii. Nu am tratat jocul pentru a obţine cu orice preţ o victorie, a fost o continuare a pregătirii noastre, am dorit doar să facem un antrenament bun. Apreciez angajamentul şi disponibilitatea la efort a jucătorilor, după câteva zile cu antrenamente foarte grele. Obiectivul nostru este promovarea în Liga I şi meciurile cu adevărat importante sunt cele din campionat. E adevărat că meciurile amicale dau moral şi pentru asta e bine să le câştigi. E un plus că am reuşit să învingem o echipă bunicică de Liga a II-a. O nemulţumire a noastră e că am primit trei goluri în cinci minute, au fost nişte nesincronizări. Am jucat multe partide cu echipe de Liga a III-a, dar nu neapărat fiindcă aşa am vrut noi, ci pentru că aceştia au fost adversarii pe care i-am găsit. La noi nu există jucători bătuţi în cuie, nu există titulari şi rezerve, avem un lot numeros din care trebuie să găsim cea mai bună formulă pentru prima etapă", a declarat directorul tehnic Cristian Coroia.

Următorul meci amical are loc vineri de la ora 11.00 pe Stadionul "Jean Pădureanu", iar în 22 februarie echipa va disputa ultima partidă de verificare, în deplasare cu Olimpia Satu - Mare.
Campionatul Ligii a II-a se reia în 1 martie, când Gloria va evolua afară cu FC Bihor Oradea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5