Un egal amical cu Chiajna, înfrângere cu Tărlungeni

Un egal cu Concordia Chiajna (2-2) şi o înfrângere cu Unirea Tărlungeni (0-1) sunt cele două rezultate contabilizate de Gloria Bistriţa în stagiul verii de la Braşov.  Astăzi, bistriţenii vor juca în compania ASA Tg. Mureş (Liga a II-a, seria a II-a), iar joi seara este programat un meci de verificare cu formaţia Corona Brașov (Liga I).

          În partida cu cei de la Concordia Chiajna, echipa bistriţeană a deschis scorul în minutul 9 prin Constantin Roşu. Chiajna a egalat în minutul 57 prin Zaharia, care l-a învins pe Albuţ cu un şut excelent în vinclu. În minutul 81, Chiajna primeşte o lovitură de la 11 metri, iar scorul devine 1-2. Două minute mai târziu, Gloria egalează grație golului marcat de Negruţ. La finalul acelei partide, antreborul Sandu Negrean se arăta mulţumit de atitudinea şi determinarea elevilor săi.

          Nu acelaşi lucru a putut declara pricnipalul Negrean după partida cu Tărlungeni.  “Prima repriză a aparţinut în totalitate gazdelor, pe lângă gol au mai avut 2,3 ocazii de a marca, noi nu ne-am creat ocazii de gol. A doua repriză a fost mai echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, diferenţa de scor putea fi majorată însă şi noi puteam înscrie. Meciul de astăzi a fost total opus celui cu Chiajna, foarte slab din toate punctele de vedere. Suntem supăraţi în urma acestui rezultat, mai ales pe modul în care a evoluat echipa”, a declarat Sandu Negrean.

          În meciul de verificare cu Tărlungeni, conducerea tehnic a trimis în teren pe: Oghinciuc – Echim (Budecan 46), Hlinca (Dan Matei 70), Chibulcutean (46 Berceanu), Dinu Sânmărtean (46 Polgar) – Bucur (60 Mariş), Nalaţi (Feher), Antonescu (Stancu 60), Chițu (46 Roşu), Negruţ (46 Brumă), Antonache (Curtuiuş 60).

                                                                                                 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5