Gloria - Sănătatea Cluj 5-0!

O victorie sănătoasă, astfel titrează staff-ul clubului prima victorie a bistriţenilor în meciurile de pregătire. Scorul a fost deschis în prima repriză de Curtuiuş, în minutul 19, pentru ca la reluare să înscrie şi Chiţu (49'), Mario (50'),  Ţîrcă (88') şi Negruţ (90').

          În prima repriză au evoluat Oghinciuc (Uilean 30), Budecan, Hlinca, Dan Matei, Dinu Sânmărtean – Mariş, Radu Mărginean, Feher, Rusu – Pădurariu, Curtuiuş. În repriza secundă au intrat pe teren Uilean (Albuţ 60), Ţîrca, Berceanu, Chibulcutean, Echim – Radu Răzvan, Nalaţi, Fizeşan, Chiţu – Negruţ, Mario Gheorghe.  

          “Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, suntem în perioada de antrenamente şi cel mai important e că nu s-au accidentat jucătorii. Facem aceste jocuri pentru a consolida relaţiile de joc, avem mulţi jucători noi, avem un lot foarte mare, trebuie să mai rărim din ei, doar de ei depinde cum se vor comporta, în aceste jocuri amicable, Deocamdată, 6 jucători au plecat la echipa a doua, la sfârşitul acestei săptămâni vor mai pleca 2-3 la echipa a doua”, a declarat antrenorul principal Sandu Negrean.

           Potrivit acestuia, vineri, la 18:00, Glora va juca în compania formaţiei Unirea Dej, pentru ca sâmbătă, la ora 10:00, să fie programat un meci amical cu Avântul Reghin.

“Urmează un cantonament la Braşov, iar atunci o să punem accent şi pe rezultate. La Brașov o să jucăm şi cu echipe din Liga I. În 5 august aflăm în ce serie o să evoluăm. Orice luptă la promovare este foarte grea, e important să avem stabilitate”, a concluzionat Negrean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5