Gloria - Unirea Dej 3-0!

Gloria Bistriţa a învins categoric formaţia Unirea Dej, în cel de-al doilea meci amical din acest stagiu de pregătire. Mai mult, bistriţenii nu au primit niciun gol în cele două partide de verificare, după ce vineri seara a marcat trei goluri, iar în meciul cu Sănătatea Cluj a fost 5-0.

Sandu Negrean a trimis în teren două echipe diferite, în cele două reprize avute la dispoziție. Astfel, în prima parte au evoluat: Albuț - Țîrcă, Hlinca, Chibulcutean, Polgar - Radu Răzvan, Antonescu, Enescu, Moț - Antonache, Curtuiuș. Echipa din repriza secundă: Oghinciuc - Budăcan, Fizeșan, Matei, Sîplăcan, Mariș, Feher, Stancu, Bucur - Colța, Bătfoi.
Au marcat Marius Curtuiuș - minutele 1 și 7, respectiv Bătfoi în minutul 88.

"Pentru noi s-a încheiat prima etapă, în care principalul obiectiv a fost să formăm un lot cu dubluri pe fiecare post și zic că 90% am reușit. Ținând cont că la Liga a II-a se joacă și cu 2 jucători sub 21 de ani, am încercat să avem pe fiecare post câte unul, singurul post unde nu am reușit acest lucru este cel de fundaș la marcaj. De luni începem a doua etapă de pregătire, un cantonament aici la stadion, în care o să ne bazăm mai mult pe pregătirea fizică. Următorul amical o să fie sâmbătă, 3 august cu Avântul Reghin. Mi-a plăcut astăzi concentrarea lor, determinarea pe care au avut-o, disponibilitatea la efort, sita la noi continuă să cearnă, pe lângă cei 6 care au plecat la echipa a doua, vor mai pleca. În cantonamentul de luni o să fim doar 28 de jucători", a declarat antrenorul principal Sandu Negrean.

Acesta a anunţat că Gloria Bistriţa va pleca în 13 august la Brașov, cu un lot de 24 de jucători, adverse pentru partidele de verificare fiind două formaţii din Liga I și altele două de Liga a II-a.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5