Remiză albă pentru Gloria Bistriţa în amicalul cu ASA Tg. Mureș

În cel de al treilea meci de verificare, disputat marţi seara, pe Stadionul “Metrom” din Brașov, Gloria Bistriţa a terminat la egalitate, scor 0-0, cu ASA Tg. Mureş. Potrivit site-ului oficial al clubului bistriţean, "ocaziile de gol au apărut de ambele părți, iar Gloria putea da lovitura pe final, când Brumă a trimis un șut excelent cu piciorul drept, din unghi, portarul Mureșului a respins în bară". Şi portarul Albuț a avut o contribuție providențială, intervenind în două, trei rânduri,cu parade de excepție.

Sandu Negrean și Cristian Coroian au folosit următoarea echipă: Albuț – Țîrcă, Matei, Fizeșan, Polgar – Stancu, Mărginean – Budăcan, Antonache, Roșu – Curtuiuș.

“Al treilea meci s-a terminat cu un rezultat de egalitate meritat, s-au întâlnit două echipe foarte bine așezate din punct de vedere tactic. Vreau să-i felicit pe jucători pentru efortul depus și pentru disciplina tactică pe faza de apărare. Mai avem de muncit pe faza de atac, la ultima pasă. Se simte un progres din punct de vedere tactic, în primul meci din acest stagiu am avut o determinare și o atitudine mult mai bună pe faza ofensivă. ASA Tg. Mureș va fi un adversar greu în Liga a II-a, din toate punctele de vedere, are jucători cu experiență care au evoluat în Liga I, vor fi patru jocuri foarte interesante între noi, sper să promovăm amândouă. Cele mai importante meciuri vor fi cele cu primele 6 care termină campionatul". a declarat la finele partidei Sandu Negrean.

În următorul meci de verificare, joi, de la ora 18.00, Gloria întâlnește formația Corona Brașov, antrenată "de conjunctură" de Nae Manea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5