Gloria Bistriţa-Gaz Metan Mediaş 1-0

Gloria Bistriţa a reuşit să învingă, scor 1-0, formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci de verificare programat înaintea debutului turului Ligii a II-a.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Marius Curtuiuș, cu capul din câțiva metri, în minutul 62, la centrarea excelentă de pe partea dreaptă trimisă de Budăcan.

Gloria Bistrița (antrenor Sandu Negrean): Albuț – Tîrca, Hlinca (Fizeșan 57), Budăcan (Bucur 65), Matei – Polgar, Mărginean (Părăvan 75), Feher (Stancu 57), Chițu (Roșu 60) – Curtuiuș (Negruț 75), Brumă (Antonache 45).

"Ne aflăm la finalul pregătirii, a fost ultimul meci de verificare, pe care l-am programat cu băieții, meci cu echipă de Liga I în care am vrut să verificăm potențialul și nivelul de pregătire la care suntem acum. A fost un meci care ne-a arătat că putem, că suntem pregătiți și care ne dă încredere pentru campionatul care începe săptămâna viitoare. Liga a II-a este una mai specială, mai ales în seria noastră sunt multe echipe bune. Vor fi meciuri interesante, dificile. Nimic nu e ușor în ziua de azi, încercăm să ne atingem obiectivul. Am avut jocuri pozitive, de calitate, azi am reușit să câștigăm, important este ca băieții să rămână concentrați, să fie sănătoși", a declarat, la finalul meciului, directorul tehnic Cristian Coroian.

În prima etapă a ligii secunde, Gloria joacă în deplasare cu CS Universitatea Craiova, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:45.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5