Gloria Bistriţa - CSM Râmnicu Vâlcea 1-1

Gloria Bistriţa a terminta la egalitate, scor 1-1, partida disputată cu CSM Râmnicu Vâlcea în prima etapă a play-off-ului.

Gloria a descgis scorul în minutul 50, printr-un şut al lui Brumă care l-a învins de la 20 metri pe portarul oaspeţilor, Matache. CSM Râmnicu Vâlcea a egalat în minutul 76, după ce Pârvulescu a făcut o cursă de 60 de metri cu mingea la picior, a driblat patru jucători bistriţeni, marcând cu un şut de la 20 de metri.

Echipa de start: Albuţ – Sănmărtean – Chibulcutean, Hlinca, Budăcan – Chiţu (Fizeşan 86), Dan Matei, Mărginean, Bucur O (Ţîrcă 69). – Brumă, Curtuiuş (Radu Răzvan 58).

Început în forţă pentru Gloria, Curtuiuş scapă spre poartă şi trage puţin pe lângă. În minutul 3 arbitrul acordă penalty pentru echipa gazdă, Hlinca execută dar Matache ghiceşte colţu,l iar scorul rămâne egal. Gazdele ripostează câteva minute mai târziu, Adrian Popa trage puternic dar Albuţ respinge. Echipele intră la cabine iar tabela indică scor alb, 0-0.
Şi actul secund începe bine pentru Gloria care de această dată nu mai ratează ţinta, Daniel Brumă trage puternic şi precis de la circa 16 metri iar tabela se modifică! 1-0 spre bucuria celor circa 1000 de spectatori prezenţi la meci! Două minute mai târziu Nwabuere de la oaspeţi ratează o ocazie monumentală şi trimite puţin pe lângă poartă. Minutul 58 – Pârvulescu trimite periculos cu capul însă Albuţ este atent şi respinge inextremis în corner. Gloria răspunde prin Radu Răzvan care scapă singur cu portarul şutează iar Matache respinge în corner. Vâlcea joacă totul pe atac, acelaşi Pârvulescu ameninţă poarta cu un şut bine plasat, de această data portarul Gloriei nu mai poate salva iar oaspeţii egalează.

Este a 3-a remiză dintre cele două formaţii în acest sezon, iar misiunea Gloriei nu mai este la fel de uşoară, dat fiind faptul că urmează meciul din deplasare cu CS Universitatea, liderul din serie.

"Meciul a fost echilibrat, cu o tentă în favoarea celor de la Vâlcea. Să fim corecţi, au avut mai mulţi jucători experimentaţi şi, luând individual, mai valoroşi decât ai noştri. N-am reuşit să acoperim tactic toată suprafaţa de joc, din diferite motive, apoi nici n-am ştiut să folosim mijloace permise de regulament pentru a opri o fază, a face un fault tactic. Constat că sunt lipsuri care se pot corecta, dar ele apar la jucătorii cu experienţă. Cert e că nici n-am folosit puţinele ocazii pe care le-am avut, au fost jucate pe dos, ca să dau un exemplu contraatacul dus de Țârcă şi Radu, ultima pasă a fost la adversar, când putea să se ducă în poartă. Sau poate rata ca atunci când şi-a făcut-o singur, tragi în portar când iese portarul? Când iese portarul l-ai culcat prin fentă, preiei uşor pe dreapta şi rămâi cu poarta goală, dai cu latul şi faci 2-0. Să nu mai zic de 11 metri ratat. Lipsă de concentrare la faze fixe! Ei au fost superiori nouă mai ales la fazele fixe, când erau mulţi, cu talie bună şi ne-au pus poarta în pericol. Cred că e un scor echitabil şi n-avem de ce să ne supărăm, exprimarea noastră în joc a fost inferioară Vâlcei. Dacă punem într-un cântar valoric, cred că e 55-45 în favoarea lor", a declarat directorul tehnic Remus Vlad.

În aceeaşi rundă s-au mai înregistrat rezultatele: CS Universitatea Craiova – FC Olt Slatina 4-1 şi ASA Târgu Mureş – Metalul Reşiţa 2-0.

După prima etapă a play-off-ului, Gloria Bistriţa a trecut pe locul 3 cu 17 puncte. ASA Tg. Mureş ocupă locul 2 cu 18 puncte iar lider este CS Universitatea Craiova, care a acumulat 20 de puncte în urma victoriei cu 4-1 în faţa formaţiei FC Olt Slatina.

Urmează partida din deplasare cu CS "U" Craiova, sâmbătă 26 aprilie de la ora 16:00 în direct pe TVR 1.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5