Gloria a învins cu 1-0 şi merge în play-off!

Gloria Bistriţa a învins la limită, scor 1-0, pe formaţia Olimpia Satu Mare şi s-a calificat în play-off. Singurul gol al partidei a fost marcat de Brumă, în minutul 66.

Meciul de sâmbătă cu Olimpia Satu Mare a reprezentat pentru Gloria Bistriţa ultima şansă de a se califica în play-off-ul Ligii a II-a. Olimpia avea varianta unei remize, în timp ce formaţia bistriţeană era obligată să obţină toate punctele puse în joc. Clubul s-a mobilizat exemplar în săptămâna premergătoare meciului si a organizat o galerie de 100 de oameni, care au mers alături de echipă la Satu Mare şi au strigat din primul minut până în ultima secundă a jocului.

Daniel Brumă a semnat prima ocazie de gol în minutul 2 al întâlnirii, acesta a şutat în transversală. Revenit în poartă după suspendare, Călin Albuţ a făcut un meci mare şi a parat tot ce se putea. În minutul 66, Chiţu a executat o lovitură liberă de la 28 de metri, mingea a ajuns la Brumă care din câţiva metri l-a învins pe portarul gazdelor. Olimpia a rămas în 9 după ce acelaşi portar Anca Trip l-a faultat pe Feher la 25 de metri de poartă, gazdele efectuaseră toate modificările, astfel că Olimpia a introdus între buturi un jucător de câmp.
S-a terminat 0-1, iar Gloria se califică în play-off alături de formaţiile CS "U" Craiova, Metalul Reşiţa, FC Olt Slatina, CSM Râmnicu Vâlcea şi ASA Tg.Mureş.

"A fost un meci foarte disputat, am fost la conducerea jocului, am jucat totul pe atac, ştiam că meciul egal nu ne ajută. Jocul a alternat, şi Olimpia a vrut să câştige, ei se mulţumeau şi cu o remiză. Jucătorii au respectat ceea ce le-am cerut. A fost o surpriză să avem suporterii alături de noi, jucătorii s-au dus la final spre galerie şi s-au bucurat împreună pentru victorie. Rezultatul ne satisface pentru că ăsta era ţelul nostru, ne-am propus să ajungem aici şi, cu munca bună a mai tinerilor antrenori şi evident a jucătorilor, am ajuns într-o situaţie foarte bună. Gloria este pe locul 2 după CS Universitatea Craiova şi are perspectivă de promovare. Urmează zece meciuri în care avem prilejul să ne verificăm potenţialul. Fiecare joc va fi o altă finală".orul a declarat, la finalul jocului, directorul sportiv Remus Vlad.

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); Asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti) şi Gero Szabo (Cluj-Napoca).

►Olimpia: Anca-Trip - Mureşan, Micaş, C. Ene, Munteanu - Gavrilescu, Svarczkopf, Villand (cpt), Rus - Bujor, Lemac
Rezerve: Miron - Szalkai, Dragoş, Zsiga, D. Feier, Roghină
Antrenor: Tiberiu Csik

►Bistriţa: Albuţ (cpt) - Sânmărtean, Hlinca, M. Chiţu, Brumă, Mărginean, Curtuiuş, D. Matei, R. Radu, Chibulcutean, Budăcan
Rezerve: Uilean - Ţârcă, M. Feher, Ţegle, O. Bucur, Ct. Bucur, Al. Pop
Antrenor: Cristian Coroian

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5